Јавете ни се +86-18680261579
Испратете ни е-пошта sales@gzzongyi.com

Најновата испорака на контејнери за мебел на Zongyi Hardware

2022-06-15

Zongyi Hardware се наоѓа во крајбрежниот град Џиангмен, кој е многу блиску до пристаништата Хуангпу, Нанша, Јантиан и Шеку во Гуангжу и Шенжен. Поради предностите во областа, погодно е да се испорача квалитетна стока од хардверскиот град Џиангмен. Zongyi испраќа 3 до 5 контејнери на секои два месеци. Во јуни, Zongyi Hardware испорача два 40GP контејнери со хардверски фитинзи за мебел, кои содржат лизгалки за фиоки, шарки и конектори на кабинетот и рачки за мебел, цевка и така натаму.
Zongyi има сериозна контрола на квалитетот на суровината и производството. Имаме професионален тим за КК за да ги провери сите хардвери пред да се пакуваат. Белите кутии и картоните користат многу густа кафена хартија, која добро ја штити стоката при транспортот. Пред испораката, ние фотографираме и видеа од стоката и испраќаме до клиентите за проверка. И ние ќе ги испратиме примероците за проверка на квалитетот дали клиентите имаат барање. При утовар на товарот, имаме професионални штабови за повторно да ја проверат количината на нарачка и пакувањето. За тешките стоки секогаш ги пакуваме во палети. А за стоката која лесно се оштетува, обично ја ставаме на врвот на стоката при товарење.
Соработуваме со големи бродски компании како што се COSCO, MAERSK, CHINA SHIPPING, MSC. Значи, ние не се грижиме за добивање на контејнерите. И за време на транспортот, ние постојано се заинтересираме за статусот на бродот со бродската компанија и се пријавуваме како UPS, DHL, TNT, FedEx, итн.
Добредојдовте да не контактирате. Ќе ви ја дадеме најдобрата поддршка!

http://www.zongyihardware.com/frameless-kitchen-cabinet-hinge.html

http://www.zongyihardware.com/cold-rolled-steel-extension-invisible-drawer-slide

http://www.zongyihardware.com/furniture-handle

http://www.zongyihardware.com/closet-hardware-fittings

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy