Јавете ни се +86-18680261579
Испратете ни е-пошта sales@gzzongyi.com

Zongyi located е компанија специјализирана за производство на хардверски производи за уредување на домот

2023-10-30

Хардверските производи за уредување на домот, вклучувајќи брави, шарки, рачки и додатоци, се користат за украсување и подобрување на практичноста на конструкциите и мебелот за градење на домот. Функцијата на овие домашни хардверски производи не е само да го разубават домот и да ја олеснат секојдневната употреба, туку и да имаат сигурност, цврстина и издржливост за да се обезбеди безбедност и стабилност на домот.


Бравите се клучни хардверски производи кои го контролираат влезот и излезот од домовите. Треба да се користат висококвалитетни брави за да се обезбеди безбедност на домот; Шарките се важен дел од домашните хардверски производи, кои можат да го поправат мебелот заедно и да обезбедат структурна стабилност; Домашните рачки им олеснуваат на луѓето да ги отвораат вратите и прозорците, подобрувајќи ја удобноста и практичноста на домот; Други додатоци вклучуваат макари, цевки за проширување, основи и држачи, од кои сите можат да ја подобрат стабилноста и естетиката на домот во различни ситуации.


Накратко, хардверските производи за уредување на домот играат многу важна улога во уредувањето на домот, што може ефикасно да ја подобри практичноста, удобноста и безбедноста на домот. Затоа, при изборот на овие производи, потрошувачите треба да изберат висококвалитетни хардверски производи и да го земат предвид нивниот квалитет, безбедност и практичност од повеќе аспекти.


Zongyi лоциран има инвестирано активно во Jiangmen, Foshan и други области за производство на брави, шарки, рачки и фитинзи за украсување на домот. Нашите производи главно вклучуваат заклучување на вратата, шарка на вратата, додатоци за врата, рачка за мебел, хардвер за врата од штала, фитинзи за мебел и така натаму.


имаме голем број напредни производствени машини и опрема, вклучувајќи: машина за фалсификување, машина за леење, центар за обработка, CNC струг, автоматска фреза, машина за дупчење, машина за пила, машина за сечење линии, машина за удирање, машина за мелење вода, машина за автоматско чистење, сол опрема за тестирање на прскање итн.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy